Поділитись:

У Луцьку розповіли, хто фінансує "Правий сектор"

Вівторок, 23 лютого 2016, 18:00

Члени "Правого сектору", у зв'язку з реорганізацією, хочуть напрацювати нову інструкцію та засади, за якими діятиме організація.

Про ідеологічно-виховний вишкіл, джерела фінансування та реорганізацію "Правого сектора" розповідав керівник політичного напрямку організації у Львівській області Володимир Москаль 23 лютого в Луцьку.

Володимир Москаль повідомив, що їхня організація готує інструкцію і програми, в яких буде чітко виписано як і в яких напрямках вони планують розвиватись.Зокрема багато зусиль буде спрямовано на ідеологічно-виховний вишкіл, який стосуватиметься ідей українського націоналізму.

"Революція не означає переворот, а перебудову суспільства на інших засадах. Йдеться про духовну й безкровну революцію", зауважив Володимир Москаль.

Не відкидають в організації і можливості створення політичної одиниці "Правого сектору". Адже вірять в те, що дострокові перевибори у Верховну раду будуть однозначно.

Стосовно фінансування, то Володимир Москаль запевнив, що вони самі вкладають кошти, їх ніхто не фінансує.

Лідер політичного напрямку організації у Львівській області додав, що в майбутньому "Правий сектор" буде складатись із чітко структурованих обласних та районних осередків.

Надрукувати
мітки:
коментарів