Поділитись:

У Луцьку відкрили "відкриті" алейки у центральному парку (фото)

Вівторок, 17 жовтня 2017, 17:41

У вівторок, 17 жовтня, у Центральному парку міста Луцька відбулося відкриття реконструйованих алей. Варто нагадати, що ще в серпні відбувся тестовий запуск алеї парасольок та відкриття алеї ліхтарів. Сьогодні ж відбулося відкриття вже відкритих алей та ще трьох нових.

Радник міського голови Ігор Поліщук><span class=Радник міського голови Ігор Поліщук

Радник міського голови Ігор Поліщук подякував усім, хто ще влітку виявив бажання оновити міський парк культури та відпочинку імені Лесі Українки та тим, хто долучився восени. А це "ТзОВ "Волиньтабак", "ТзОВ Луцькавтодор-Сервіс", ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536", обслуговуючий кооператив "Яровиця", "Луцьккомунбуд", ТзОВ "Забіяка", приватний підприємець Юлія Дмитрук, депутат Сергій Була, ПП "Ространс" та Ігор Алексєєв.

Василь Гордійчук, Ігор Поліщук та Ігор Чорнуха><span class=Василь Гордійчук, Ігор Поліщук та Ігор Чорнуха

Відкриття п'ятьох оновлених алей відбулося перерізанням стрічок та врученням статуеток усім, хто виділив кошти на оновлення парку.

"Сьогодні це місце стало родзинкою в нашому місті і сюди не соромно привести людей з інших міст", - зауважив Поліщук.

Також додав, що багато хто вважає, що подібні заходи не варто робити через те, що це "совок" чи пафос. Проте радник вважає, що потрібно вшановувати, відзначати і дякувати тим людям, які вийняли зі своєї кишені декількасот тисяч гривень і виділили просто для міста.

"Тому ми будемо вшановувати, будемо дякувати і будемо відзначати тих людей", - зауважив Ігор Поліщук.

До того ж радник міського голови повідомив, що вже є люди, які виявили бажання на наступний рік долучатися до реконструкції парку.

Оновлена алея парасольок><span class=Оновлена алея парасольок

Ігор Алексєєв та Григорій Недопад><span class=Ігор Алексєєв та Григорій Недопад

Вуличний музикант Владислав Старинков><span class=Вуличний музикант Владислав Старинков

Надрукувати
мітки:
коментарів