Луцький "Тигрес" виходить на кувейтський ринок

Вівторок, 23 лютого 2016, 13:00

Компанія "Тигрес" за сприяння Торгово-промислової палати України взяла участь в першій міжнародній торгівельній виставці, що в місті Ель-Кувейт (Кувейт).

Учасники української делегації поспілкувались про плани та можливості розширення ринків збуту між двома країнами, – повідомляють на сторінці компанії на Facebook.

Захід проводиться з 21 по 27 лютого. Уже в перший день виставки представники компанії "Тигрес" мали зустріч з послом України в Кувейті Володимиром Толкачем.

Це забезпечило можливість кращого розуміння ринку на можливості співпраці двох країн, ознайомили з українським виробником пластмасової та м'якої іграшки, постільної білизни та одягу ТМ "Тигрес".

"Змогли полонити серце Міністра фінансів Кувейту іграшкою Kid cars. Також мали нагоду поспілкуватись з міністром торгівлі Кувейту. У планах на наступні дні: вирішити стратегічні питання взаємодії двох ринків – українського та кувейтського. Якісна українська іграшка ТМ Тигрес завжди готова дарувати радість дітям усього світу!" – зазначається у повідомленні.