Поділитись:

Невдовзі розпочнуть ремонт дороги "Львів-Радехів-Луцьк"

Вівторок, 23 лютого 2016, 10:11
Невдовзі розпочнуть ремонт дороги «Львів-Радехів-Луцьк»

Відомі переможці двох із восьми лотів відкритих тендерних торгів щодо проведення ремонтних робіт автомобільної дороги загального користування Н-17 "Львів-Радехів-Луцьк". Ними виявилися зареєстровані в Одесі ТОВ "Автомагістраль-Південь" та в Луцьку ТОВ "Луцькавтодор-Сервіс".

Ці підприємства відремонтують 5,4 та 9,9 кілометрів дороги, яка з'єднує два обласні центри, – повідомили у відділі інформаційної політики Волинської ОДА.

Саме з такими відомостями ознайомив учасників наради, що відбулася під керівництвом голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, начальник Служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполітак.

Голова ОДА Володимир Гунчик наголосив на необхідності не лише здійснити ремонт дороги "Львів-Радехів-Луцьк", але й належним чином облаштувати придорожню інфраструктуру. Зокрема, він доручив начальникові Служби автомобільних доріг в області Анатолію Посполітаку навести лад на узбіччях та схилах шляхів.

Директор департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирка, котрий теж був присутнім на нараді, отримав завдання завершити розробку єдиного стилю облаштування розташованих уздовж дороги Н-17 зупинок. До фінансування долучаться органи місцевого самоврядування Луцького та Горохівського районів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МИРКА: НА ВОЛИНІ ЛИШЕ ОДНА ДОРОГА – ТА, ЯКУ ЗРОБИЛИ ДО "ЄВРО-2012"

Відтак, наступного тижня у приміщенні головної адміністративної будівлі області відбудеться нарада за участю сільських та селищних голів, на території відомства яких розташовані зупинки. Тоді ж вони зможуть дізнатися про типові вимоги до облаштування місць посадки та висадки пасажирів.

Окрім цього, учасники робочої зустрічі ознайомились зі станом надходження коштів від перевиконання загального обсягу щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів та обговорили потребу в підписанні меморандуму між представниками облдержадміністрації, зокрема, департаменту інфраструктури та туризму, Луцької та Горохівської райдержадміністрацій, Служби автомобільних доріг у регіоні, ДП "Укрдіпродор", а також громадських організацій.

Мета розробки такого документу – здійснювати спільний нагляд за ремонтом автодороги "Львів-Радехів-Луцьк".

Додатково слід зауважити, що вже оголошено тендер щодо проведення ремонтних робіт шляху Н-17 за наступними 6-ма лотами. Розкриття пропозицій конкурсних торгів відбудеться 5 квітня цього року.

Надрукувати
мітки:
коментарів