Поділитись:

Наступного тижня у ВР розглянуть медичну реформу

Середа, 11 жовтня 2017, 16:30

Для Уряду є важливим реалізація рішень в інтересах українських громадян. Медична реформа — одне з таких рішень.

Наступного тижня Парламент розгляне у сесійній залі законопроекти №№6327, 6604, що з квітня чекають на ухвалення, - йдеться на сайті Міністерства охорони здоров'я України.

11 жовтня на засіданні Кабінету Міністрів України Прем'єр-міністр Володимир Гройсман закликав всіх залишити політичні прапори та об'єднатися, щоб ухвалити відповідальне рішення щодо медичної реформи. Адже влада має боротися за якісну та справедливу систему охорони здоров'я, в центрі якої має бути пацієнт.

"Подивіться, у яких умовах перебувають українські пацієнти. Так далі бути не може. Ми не можемо далі терпіти ціною життя і здоров'я громадян, — заявив Прем'єр-міністр. — Залишити все, як є, неприпустимо. І противники реформи охорони здоров'я або ніколи не відвідували медичних закладів України, або не хочуть бачити, наскільки критична ситуація сьогодні".

В.о. міністра охорони здоров'я України доктор Уляна Супрун закликає народних депутатів і всіх українських політиків об'єднатися заради системних змін в українській медицині на користь здоров'я мільйонів українців.

"Ми як ніколи близькі до історичного кроку - збудувати якісну та справедливу медичну систему для мільйонів українців. Ціна відтермінування - життя та здоров'я громадян. Україна не може більше чекати, маємо вийти в плюс. Закликаємо всіх народних депутатів та політиків об'єднатися та все зробити для того, щоби медична реформа розпочалась!", – зазначає в.о. міністра охорони здоров'я України.

Нагадаємо, 10 жовтня Голова Верховної Ради України Андрій Парубій заявив, що наступного тижня законопроекти медичної реформи будуть розглянуті у залі Верховної Ради.

"Я сподіваюся і вірю, що Парламент ухвалить позитивне рішення. Я хочу, щоб в Україні була якісна медицина, щоб українці були здоровими. Я — за медичну реформу!", — заявив Андрій Парубій.

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 березня 2024
25 березня 2024
12 березня 2024
11 березня 2024
08 березня 2024
07 березня 2024
04 березня 2024
29 лютого 2024
27 лютого 2024