Поділитись:

Куди і за скільки відряджалися Гунчик і Ко

Понеділок, 09 жовтня 2017, 12:00
Куди і за скільки відряджалися Гунчик і Ко

Найчастіше чиновники Волинської обласної державної адміністрації їздять у відрядження до Києва. Про це стало відомо у відповіді на запит ІА "Конкурент".

Інформаційне агентство запросило надати інформацію про відрядження керівництва Волинської ОДА та очільників структурних підрозділів з початку року та до моменту запиту, тобто 29 вересня. Окрім місця призначення попросили вказати витрати, які пішли на ці поїздки.

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик у відрядженнях у вказаний період був 12 днів. Усі ці поїздки були до столиці та обійшлися в 630 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КУДИ І ЗА СКІЛЬКИ ВІДРЯДЖАЛИ КЕРІВНИЦТВО ВОЛИНЬРАДИ

Його перший заступник Олександр Степанцов у відрядженнях був 9 днів. При цім їздив не лише до Києва, а й в Одесу та Львів. Поїздки обійшлися значно дорожче, аніж губернаторські – 2230 гривень.

Заступник голови ОДА Сергій Кошарук був у відрядженнях 22 дні, в тому числі в Одесі, Києві, Львові, Івано-Франківську. Робочі поїздки вартували 2281 гривню та 92 копійки. Ще одна заступниця Гунчика Світлана Мишковець до столиці відряджалася загалом на вісім днів, які обійшлися в 270 гривень. Загалом відрядження керівництва коштувало 5471 гривні та 92 копійки.

Начальник управління охорони здоров'я Ігор Ващенюк їздив до Львова та Києва сукупно на 7 днів, однак жодних витрат на це не було. Не було витрат за поїздки до Києва директора департаменту соцзахисту Оксани Гобод (загалом 7 днів), керівника управління культури Валерія Дмитрука (один день).

Аналогічно відряджався й директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Юрій Горбенко, який їздив у Вінницю та Київ (загалом на 3 дні). Також за рахунок приймаючої сторони він їздив до Німеччини на 4 дні.

Керівник відділу інформаційної політики Світлана Головачук та керівник управління внутрішньої політики Ольга Чубара їздили на день до Києва за 30 та 359,8 гривень відповідно. На 9 днів до столиці відряджалася начальник служби у справах дітей Алла Онищук. З трьох поїздок лише на одну дводенну зазначені витрати в розмірі 546,1 грн. Два відрядні дні до столиці начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Ігоря Дмитришина обійшлися в 560 гривень, один день роботи в столиці начальника управління екології та природних ресурсів Дмитра Новохатського коштував 472,13 грн, а начальника юридичного управління Віталія Потапенка – 560 гривень. Один день у Житомирі директора Державного архіву Волинської області Сергія Карасюка – всього 30 гривень. Керівник управління житлово-комунального господарства Андрій Пиріг на 5 днів їздив до Львова та столиці, сума витрат – 300 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КУДИ І ЗА СКІЛЬКИ ВІДРЯДЖАЛИ ЧИНОВНИКІВ ЛУЦЬКРАДИ

Тиждень у Німеччині за рахунок приймаючої сторони провела начальник управління освіти, науки та молоді Людмила Плахотна. Ще два дні у Чернігові обійшлися в 655,28 гривень. А ось на інші 11 днів роботи в Києві, Львові та Чернігові витрат не забрали.

Директор департаменту інфраструктури та туризму ОДА Іван Мирка у Києва працював 5 днів, зазначено, що на відрядження у два дні виділили 1482 гривні. Дводенне відрядження до Одеси понесло 750 гривень витрат, а 5-денне туди ж – 1275,02 грн. А ось 5 днів на львівських землях обійшлися без витрат, як і два дні у Любліні (Польща).

Найбільше за кордоном працював Юрій Кресак, який очолює управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції ОДА. Хоча є зазначені лише витрати на поїздку до Чернігова (90 гривень за 3 дні) та Києва (310 гривень за два дні). А ось візити до Києва, Варшави, Любліна, Німеччини та Львова не понесли витрат. Загалом у відрядженнях чиновник був 24 дні.

Надрукувати
мітки:
коментарів