Поділитись:

Саакашвілі сказав, чи обіцяв Качинському критикувати Бандеру

Четвер, 05 жовтня 2017, 19:22
Саакашвілі сказав, чи обіцяв Качинському критикувати Бандеру

Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі спростував звинувачення народного депутата України від "Радикальної партії Олега Ляшка" Ігоря Мосійчука щодо його перемовин із лідером консервативної польської партії "Право та справедливість" Ярославом Качинським.

Відбулося це у четвер, 5 жовтня, під час його візиту у Луцьку.

8 вересня, Мосійчук на своїй сторінці у "Facebook" написав, що Саакашвілі зустрічався з Качинським та пообіцяв йому докласти всіх зусиль, щоб зупинити героїзацію Степана Бандери та Української Повстанської Армії.

Своєю чергою, Саакашвілі зазначив, що взагалі не бачився із польським політиком, під час свого нещодавнього перебування на території сусідньої країни.

"Я хотів побачитися з Качинським, це мій друг. На жаль, у нього не було часу, а я хотів повернутися до України. Я зустрічався з Міністром закордонних справ Польщі, ми говорили про дружні стосунки між Україною та Польщею, ніяких нападок на Україну не було, в моїй присутності це неможливо, я захищатиму Україну завжди, при всіх умовах. Я люблю Україну набагато більше ніж ці бариги, і це не дуже складно, оскільки вони Україну взагалі не люблять", – сказав колишній президент Грузії.

Надрукувати
мітки:
коментарів