Поділитись:

Прес-секретар Саакашвілі спростувала чутки про його відставку

Понеділок, 22 лютого 2016, 13:04

Відставку губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі не планують, розповіла його прес-секретар Дарина Чиж.

"Я взагалі не розумію, з чим вони (повідомлення про відставку) пов'язані. Їм хтось передав? І при цьому посилаються на (радника Саакашвілі) Сашу Боровика. Боровик все прокоментував у фейсбуці", – сказала Чиж в коментарі російському телеканалу Дождь.

За її словами, чутки про відставку можуть поширювати недоброзичливці Саакашвілі.

"Ці повідомлення можуть бути пов'язані з тим, що Міхеїл Саакашвілі дуже добре працює. Комусь, мабуть, це не подобається", – сказала вона.

Радник Саакашвілі Саша Боровик написав у фейсбуці, що не знає, звідки з'явилася інформація про відставку.

"Я повинен сказати, що ми серйозно стурбовані політичною кризою, яка набирає обертів у країні, ми висловлюємо нашу критику і задаємо незручні питання, в тому числі Прем'єру і Президенту, у прямому підпорядкуванні яких перебуваємо. Звичайно, можна припустити, що це викличе жорстку реакцію з їх боку. Чи може це бути звільнення? Після олігархічного перевороту 16 лютого можна чекати все, що завгодно. Я все ж сподіваюся, що цього не буде, хоча ми відчуваємо наростаючий тиск", – написав Боровик.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що голову Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі можуть відправити у відставку до початку березня. Зазначалося, що цю інформацію підтвердив Сашко Боровик.

Надрукувати
мітки:
коментарів