Поділитись:

Ціни на концерт Pianoбой у Луцьку знизили*

Середа, 04 жовтня 2017, 18:30

На численні прохання шанувальників організатори знизили ціни на квитки на концерт Pianoбой у Луцьку.

Нагадаємо: 22 жовтня у РЦ "Промінь" відбудеться концерт НА ВЕРШИНІ ТУР Pianoбой з камерним оркестром.

"Pianoбой – це справжнісінька поп-музика в тому вигляді, як її розуміють в Лондоні та Нью-Йорку: мас-культ для сучасної публіки, що однаково полюбляє веселощі рок-фестивалів і тісний емоційний контакт камерних концертів", – зазначають організатори.

2 жовтня організатор концерту разом з Дмитром Шуровим повідомили, що на численні прохання шанувальників вирішили знизити ціни на квитки. Тепер вартість становитиме від 200 до 600 гривень.

Артист обіцяє виступити "з новими піснями, з оновленим та розширеним складом, зі спеціально створеним світловим шоу та з цілою купою крутих лайвових ніштяків та сюрпризів, про які ви будете дізнаватись поступово".

Придбати квиток можна на сайті комплексу http://promin.lutsk.ua/concerts#/ або ж безпосередньо у РЦ "Промінь" на 1-му поверсі у касі кінокомплексу MULTIPLEX.

Довідково:

Pianoбой – індикатор смаку, "попса здорової людини".

Шуров – універсальний артист: на "електричні" драйвові концерти ходять школярки та студенти, а на його програми з оркестром – їхні батьки. За володіння різними інструментами отримав від фанів ім'я Маестро.

Дмитро – автор музики та пісень до вистав "Попелюшка" театру "Современник", 3D шоу "Вартові Мрій". Його пісня "Слуга народу" стала треком в однойменному серіалі студії "Квартал 95". В березні 2016 Дмитро Шуров отримав дві статуетки музичної премії "Yuna" за пісню "Злива", яка була написана в співавторстві з Андрієм Хливнюком і Джамалою.

Шуров – композитор, сонграйтер, піаніст і лірик, визнаний як в Україні, так і за її межами.



Надрукувати
мітки:
коментарів