Поділитись:

На Волині викрили підпільний цех із горілкою

Понеділок, 22 лютого 2016, 10:47
На Волині викрили підпільний цех із горілкою

Під час проведення операції "Акциз-2016" у Володимирі-Волинському "накрили" підпільний цех із виробництва горілчаного фальсифікату.

У межах розслідування кримінального провадження співробітники оперативного управління та слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області на підставі ухвал Луцького міськрайонного суду провели 2 обшуки, – повідомили у прес-службі ДФС у Волинській області.

Під час огляду житлових і гаражних приміщень у мешканця Володимира-Волинського, котрий цілком ймовірно організував цей незаконний бізнес, виявлено обладнаний підпільний цех із виробництва фальсифікованої алкогольної продукції без автоматизованої лінії для масового виробництва.

У результаті обшуку вилучили готової алкогольної продукції на 3 тисячі гривень, порожні скляні пляшки, корки, пластикову тару, шланги, що використовувалися громадянином під час здійснення протиправної діяльності.

Тим часом, здійснюючи обшук у транспортному засобі марки "Volkswagen Pasat B4", з незаконного обігу вилучено 0,4 дал фальсифікованих алкогольних напоїв загальною вартістю 0,5 тисячі гривень і грошові кошти в кількості 200 гривень. Автомобіль, з якого безпосередньо здійснювалась торгівля нелегальним спиртним, правоохоронці теж вилучили.

Наразі вирішується питання про призначення судових експертиз.

Надрукувати
мітки:
коментарів