Поділитись:

На Віче у Луцьку говорили про "третій Майдан"

Неділя, 21 лютого 2016, 15:00
На Віче у Луцьку говорили про  «третій Майдан»

Активісти різних політичних партій та громадських організацій зібралися у центрі Луцька, щоб поговорити про ситуацію в країні на другу річницю Революції гідності.

Провели акцію на Театральному майдані у неділю, 21 лютого.Про це повідомляє "Волинське агенство розслідувань".

На неї прийшли представники "Народного контролю", ВО "Свобода", ВО "Батьківщина", "Самооборони Волині", "Автомайдану Волині" та інших організацій. У своїх виступах спікери Володимир Бут-Гусаїм, Роман Перванчук, Іван Мирка, Богдан Климчук, Володимир Жуков, Олег Бондарук, Володимир Жуков, Богдан Усік та інші закликали українців єднатися та починати оновлення країни із себе.

Хоча звучали і радикальніші меседжі. Так, Перванчук згадав про дострокові парламентські вибори, а Усік заявив про неминучість "третього Майдану".

Наприкінці Бут-Гусаїм зачитав резолюцію мітингу, де вимагають відставку уряду Яценюка, зокрема міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, а також генпрокурора Віктора Шокіна, покарання винних у злочинах проти майданівців, припиненняі переслідування бійців 51-ої бригади та припинення вплив Росії на Україну "в економічній, інформаційній, духовній та інших сферах".

Надрукувати
мітки:
коментарів