Поділитись:

У Волинському ВНЗ проводять Зимову школу бізнесу

Неділя, 21 лютого 2016, 10:15

Петро СавчукПетро Савчук
Автор фото:Руслан Пилипчук

Реалізовують цю ідею на факультеті бізнесу Луцького національного технічого університету.

Подібний захід на Волині проводиться вперше і буде тривати з 20 по 23 лютого. Про це повідомила декан факультету бізнесу ЛНТУ Надія Хвищун під час відкриття школи.

Для того щоб прийняти участь, школярам необхідно було заповнити анкету та написати коротке есе, як результат було відібрано більше 80 учнів з усіх районів Волині. Під час лекцій та тренінгів учасників будуть навчати менеджменту, маркетингу, міжнародним відносинам, економіці, підприємництву та торгівлі.

Учасники Зимової школи бізнесу><span class=Учасники Зимової школи бізнесу

"Зимова школа бізнесу це короткострокова освітня програма для учнів старших класів, яка дозволяє поринути в атмосферу знань та відчути себе студентами" , зазначила Надія Хвищун.

Надія Хвищун><span class=Надія Хвищун

Своє чергою, ректор Луцького національного технічного університету Петро Савчук зауважив, що для дітей це буде чудова можливість краще зрозуміти яку спеціальність обрати при вступі до ВНЗ. Також науковець розповів школярам про переваги навчання в ЛНТУ, різні міжнародні програми та можливість закінчити військову кафедру.

Валентина Морохова буде навчати школярів маркетингу><span class=Валентина Морохова буде навчати школярів маркетингу

Під час школи учасники відвідають провідні підприємства Луцька, а кращі майбутні студенти потраплять в ефір одного з волинських телеканалів.

Надрукувати
мітки:
коментарів