Луцькі зупинки очистять від реклами (фото)

П'ятниця, 29 вересня 2017, 09:14

У Луцьку інспектори муніципальної варти попереджають підприємців про штрафи за розміщення незаконної реклами на фасадах торгівельних точок на зупинках громадського транспорту.

Про це повідомляється на сторінці муніципальної варти у мережі Facebook.

Незаконна реклама на фасаді торгового павільйону на зупинці громадського транспорту за адресою пр. Молоді, 19 б спонукала працівників відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста провести детальний огляд інших зупинок.

Навіть неозброєним оком помітно, що далеко не всі зупинки, де розміщені павільйон, знаходяться в належному стані. Підприємці самовільно без дозвільних документів обклеюють фасади рекламними плакатами, банерами та вивісками, що суперечить чинному законодавству та порушує естетичний вигляд зупинок громадського транспорту.

"Прізвища підприємців-порушників та адреси їх магазинів ми опублікуємо пізніше, а зараз активно видаємо приписи на добровільне виправлення ситуаціх ФОПами і попереджаємо, що сума штрафу за розміщення незаконної реклами на фасадах торгівельних точок на зупинках громадського транспорту становить 1700 гривень, і надаємо 4 дні виправити ситуацію", – зазначається у дописі.