Вулицю Липинського у Луцьку відремонтують за місяць (фото)

Понеділок, 25 вересня 2017, 21:00

Зараз у Луцьку тривають активні роботи на перехресті вулиці Набережної та Шевченка. Нині тут встановлюють нові бордюри та триває підготовка до наступного вкладання асфальтного покриття. Роботи виконують працівники підприємства "Луцькавтодор-Сервіс".

Про це повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Тривають ремонтні роботи й на вулиці Героїв УПА на відрізку від вулиці Селищної до межі міста. Тут нині встановлюють бордюри та готують основу для влаштування бруківки на тротуарі. Уже проведено часткове асфальтування проїжджої частини.

55-й мікрорайон розбудовується швидкими темпами, однак вулиця Липинського, поруч з якою знаходиться дошкільний навчальний заклад № 40, будується ЗОШ № 27, досі не мала твердого покриття. У дощову погоду мешканці навколишніх будинків, батьки дітей, які відводили своїх дітей у садочок, змушені були пересуватися фактично болотом. Нині тут тривають активні ремонтні роботи. До кінця жовтня планують усе завершити і лучани зможуть їздити нормальною дорогою. Також тут влаштовують тротуари з велодоріжками та буде збудовано систему зовнішнього освітлення.

Оглянули керівники міста й ремонт вулиці Ставки, яка знаходиться у районі вулиці Дубнівської. Нещодавно на цій вулиці були глибокі ями. Нині ж тут завершуються роботи з влаштування щебеневого покриття з напівпросочуванням бітумною емульсією.

Продовжуються ремонтні роботи і на прибудинкових територіях. Так, активні роботи відбуваються у дворі на проспекті Відродження, 10, 10а та Соборності, 38, 38а, 40.