Луцький хлібокомбінат №2 запускає потужності

Понеділок, 18 вересня 2017, 16:37

Задля розвитку Луцького комбінату хлібопродуктів №2 цілісний майновий комплекс передано в оренду Чортківському комбінату хлібопродуктів.

Керівника Чортківського комбінату хлібопродуктів Петро Стефаняк озвучив плани щодо модернізації виробничих процесів на підприємстві, про співпрацю з керівниками господарств та в подальшому – розвиток експорту. Також зауважив, що велику увагу приділять лабораторіям. Про це повідомляє департамент агропромислового розвитку Волинської ОДА.

Підприємство орієнтовно за 2 тижні заготовлятиме зерно та розпочне його помол. Сою вже готові приймати, в подальшому – кукурудзу та соняшник.

Зберігання упродовж місяця буде безкоштовним.

Нагадаємо: раніше директор підприємства Вадим Гранюк, що на Луцькому КХП №2 досі існують чималі борги. За підрахунками станом на лютий 2017 року – близько півмільярда гривень. При цьому, потужності та майновий комплекс підприємства коштують значно менше. Губернатор Волині обіцяв, що порушить питання перед прем'єром Володимиром Гройсманом. Підприємство навіть планували ліквідувати через борги.