Поділитись:

У луцькому "Промені" відбудеться благодійний концерт

Четвер, 14 вересня 2017, 13:43

Народний артист України Павло Дворський уже вдруге особисто підтримає будівництво храму УПЦ КП у Волновасі.

Цього разу він ініціював проведення у Луцьку благодійного концерту, кошти від якого використають на спорудження церкви у місті-побратимі обласного центру Волині, – інформує прес-служба Луцької міської ради.

Коцерт Павла Дворського відбудеться 18 вересня у приміщенні РЦ "Промінь". Кошти за квитки підуть на потреби гуманітарної місії, яку взялися реалізовувати на Донеччині волиняни. Початок концерту о 19:00 годині.

Загалом на будівництво проекту зібрали вже понад 2 мільйони 15 тисяч гривень, а необхідно в межах 5-ти мільйонів. Паралельно зі збором у Волновасі тривають роботи зі спорудження як церкви, так і гуманітарного центру з помешканням для священика на другому поверсі. У храмі залили фундамент і зводять дерев'яні стіни. І хоч не завжди з низки об'єктивних та суб'єктивних причин вдається вписуватися у графік, однак вже є видимі результати якісної спільної роботи громади Волині. А оскільки потреби у коштах все ще значні, то робоча група опрацьовує для втілення у життя ще кілька цікавих пропозицій, реалізація яких дозволить наповнити рахунки для завершення проекту в цілому, аж до благоустрою території. До збору коштів пообіцяли доєднатися і місцеві патріоти.

Надрукувати
мітки:
коментарів