Поділитись:

Гузь розповів, кого бачить у кріслі голови Волинської ОДА

Четвер, 14 вересня 2017, 12:50
Гузь розповів, кого бачить у кріслі голови Волинської ОДА

Народний депутат Ігор Гузь припускає, що наступником голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика стане екс-керівник Служби безпеки України Володимир Мельникович.

Про це він повідомив під час ефіру на виданні "Буг" 13 вересня.

Натомість інформацію про те, що місце займе народний депутат та засновник підприємства-виробника курятини Сергій Мартиняк, Гузь вважає неправдивою.

"Про це всі говорять. Знаючи Сергія, я думаю, що це фейкова інформація, і це не посада для пана Сергія", – зазначив Гузь.

Народний депутат прогнозує важкі стосунки з Володимиром Мельниковичем, однак і відносини з нинішнім очільником ОДА він не охарактеризував позитивно. Тому, каже, і дозволяє собі досить критичні зауваження в його сторону.

"Ми не друзі (з Володимиром Гунчиком, – "Конкурент"), не колеги, не співпрацюємо, на жаль, тому я вибираю слова, які доречні. Можливо, вони не багатьма сприймаються, але мене важко змінити як людину", – зазначив Гузь.

Він додав, що губернатор вставляє йому палки в колеса. Як приклад, нардеп розповів, що з Фонду регіонального розвитку на його округ грошей дали в рази менше, аніж в округи його колеги Степана Івахіва. Натомість стосунки з головою Волинської облради Ігорем Палицею він назвав дружніми.

Надрукувати
мітки:
коментарів