Поділитись:

Осінь - не пора для депресії

Понеділок, 11 вересня 2017, 07:40
Осінь - не пора для депресії

Приємно, що люди зрозуміли, що не варто традиційно й стереотипно впадати в депресивний стан тільки через те, що літо закінчилось і розпочалась осінь.

Дивно, а що спекотне літо з його пекельними маршрутками та розпеченим асфальтом має бути завжди? І не кажіть мені нічого за море, не думаю, що ви цілісіньке літо в ньому сиділи чи мали мега відпустку аж три місяці (ну хіба окремі категорії працівників).

Нині журнали і всякі там експерти, психологи, порадниці вже не пишуть матеріалів в стилі "Як пережити осінню депресію", "Тисяча і один спосіб врятуватись від осінньої хандри", де обов'язково напишуть якусь єресь, типу вкутайтеся в плед і пийте чай… Нині оптимісти взяли ситуацію в свої руки і зараз ви швидше побачите поради про те, чим зайняти себе восени, як розважитись, куди поїхати, де проходить найголовніший фест осені і т.д. і т. п. Ну хіба ж не круто?!

Навіть не треба далеко їхати, адже в Луцьку на осінь заплановано купу цікавих заходів, прем'єр фільмів (Кінотеатрів нині більш як достатньо), виступи відомих музикантів.

І на останок скажу, депресія то така штука, яка не залежить від пори року. В тебе може бути депресія навіть коли лежатимеш десь під пальмами на Балі. Тому, що завжди причину треба шукати в собі самому і намагатись її перебороти. Адже як казав хтось із класиків (не па'ятаю, де це вже я почула), куди б ти не поїхав ти завжди з собою береш себе.

Надрукувати
мітки:
коментарів