Поділитись:

Польська компанія відремонтує частину волинської дороги

П'ятниця, 08 вересня 2017, 12:30
Польська компанія відремонтує частину волинської дороги

Відповідно до договору між Україною та Польщею, в Державному агентстві автомобільних доріг України відбулося підписання контрактів щодо ремонтну прикордонних доріг.

Як відомо, договір передбачає розбудову транспортної інфраструктури на українсько-польському державному кордоні, покращення транспортно-експлуатаційного стану 144 км під'їзних автомобільних доріг до кордону із Польщею, приведення до європейських стандартів вимог безпеки руху на автошляхах країни, – інформує прес-служба Укравтодору.

Зі слів глави Державного агентства авомобільних доріг України Славоміра Новіка, реалізація програми дозволить продемонструвати синергію українських та польських фахівців у реалізації важливого завдання – створення сучасної, якісної, безпечної дорожньої інфраструктури.

"Хороші дороги у прикордонних областях сприятимуть розвитку соціально-економічних зв'язків України з країнами ЄС, створюватимуть позитивний імідж країни, яка активно розвивається у європейському напрямку", – сказав він.

Окрім Державного агентства автомобільних доріг України, у проекті розбудови прикордонної інфраструктури беруть участь Адміністрація Державної прикордонної служби України та Державна фіскальна служба.

Відповідно до договору, передбачається капітальний ремонт автодоріг на 6 ділянках на під'їздах до КПП: "Устилуг", "Рава-Руська", "Краковець", "Нижанковичі-Мальховіце", "Смільниця".

30 травня в системі ProZorro оголошували закупівлю робіт з проектування та капітального ремонту ділянок автодороги загального користування державного значення у Волинській області Н-22 Устилуг-Луцьк – Рівне (13 км), а 31 травня – у Львівській області: Т-14-01 КПП "Смільниця" - Старий Самбір (3 км); О142001 Яворів – Грушів ( 19,5 км); Т-14-03 Грушів – Немирів (9 км); Т-14-18 Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий (46,5 км); Т-14-04 Червоноград – Рава Руська (53 км).

За результатами проведених закупівель в системі ProZorro визначено переможців: компанії DROG-BUD Sp. z o.o. (Польща) та Unibep S.A. (Польща), з якими укладено контракти на виконання робіт.

За умовами договору між Україною та Польщею, передбачено використання товарів, робіт та послуг з польської та української сторони, а також залучення персоналу обох країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ДОРОЗІ УСТИЛУГ-ЛУЦЬК-РІВНЕ ПРИЗУПИНИЛИ РОБОТИ ЧЕРЕЗ ПОГОДУ

Надрукувати
мітки:
коментарів
04 травня 2024
03 травня 2024
01 травня 2024
30 квітня 2024
28 квітня 2024
26 квітня 2024
25 квітня 2024