Поділитись:

Екс-футболіст "Волині" проходив свідком у справі про падіння дівчини з 9-го поверху

Четвер, 07 вересня 2017, 14:40
Екс-футболіст «Волині» проходив свідком у справі про падіння дівчини з 9-го поверху

Колишній хавбек ФК "Волинь" Дмитро Задерецький, який був замішаний у справі про падіння з 9 поверху дівчини в Луцьку, розповів Sport Arena, що не виступає у справі як підозрюваний.

Нагадаємо, що на початку травня футболіст потрапив у неприємну історію, яка ледь не завершилася летальним фіналом. З 9 поверху луцької багатоповерхівки випала дівчина. Жінка вижила, а її родичі винили футболіста в трагедії. Сам Дмитро пояснив поліції, що не зміг запобігти падінню, адже був у стані афекту. Більше того, футболіст виграв позов до інформагентства, яке розповсюдило інформацію про причетность спортсмена до падіння.

"Кореспондент не розібрався і не вияснив всіх обставин, нашвидкуруч звинуватив мене в тому, що я викинув Іру. Дивувало і обурювало те, що люди, які безпосередньо зі мною не знайомі, ображали і робили з мене негідника, до кінця не розібравшись в ситуації", - зазначив Задерецький.

Що саме трапилося у ту фатальну ніч футболіст не міг розповісти, адже попереджений про нерозголошення обставин на час слідства.

"Єдине, у чому вас запевняю – злочину я не скоював. Шкодую, що не зміг попередити нещасний випадок. У той моменти ніяк не очікував, що все може так статися", - зазначив він.

У кримінальній справі його допитували у якості свідка, підозри не оголошували. Він такою зазначив, що з того часу не бачився з Ірою, оскільки її родина проти, однак хотів би зустріти.

Надрукувати
мітки:
коментарів