Поділитись:

Хочу жити тут!*

Середа, 06 вересня 2017, 16:55
Хочу жити тут!*

ЖК "Яровиця" змінює уявлення про архітектуру у Луцьку!

Хочу жити тут!*

"Яровиця" – це інноваційний житловий комплекс з підземним паркінгом. Розташований він у центрі міста! Комплекс створює атмосферу затишку та сімейного тепла, одночасно дивуючи своїм стилем, сучасністю і неймовірною практичністю. "Яровиця" відкриває для жителів неймовірний краєвид на місто та озеленену набережну із річкою Стир із панорамних вікон Brugmann.

Хочу жити тут!*

Отже, окрім центрального розміщення зі зручною транспортною розв'язкою та унікальною архітектурою, "Яровиця" приваблює використанням новітніх енергозберігаючих матеріалів. Проект житлового комплексу вивчали експерти з енергозбереження. За їхніми висновками, "Яровиця" як мінімум на 30 % енергоощадніша від традиційних українських багатоповерхівок.

На відміну від уже зведених будинків, які оформлені класично (облицювальною цеглою), житловий комплекс "одягнеться" у сучасну систему вентильованого фасаду в стилі "CUBE". Це одне з найбільш продуманих рішень, що поєднує естетику і практичність. Вентильована фасадна система складається з основних елементів: облицювання (алюкобонд), теплоізоляції та алюмінієвих блоків. Принцип системи полягає в тому, що технологічний прошарок, що залишається між теплоізоляцією і облицюванням, забезпечує вільний рух повітряних потоків. Природний рух повітря в цьому прошарку (ефект каміна) не дозволяє збиратися конденсату і волозі і є свого роду буфером, що значно знижує тепловтрати. Фасад такого типу є значно енергоефективнішим та довговічним.

Хочу жити тут!*

Додайте сюди сертифіковані 5-тикамерні металопластикові вікна із профілем Brugmann та новітнім мультифункціональним cклопакетом CLIMAGUARD SOLAR. Цей склопакет назвали найбільш інтелектуальним продуктом. Спеціальне напилення зі срібла та інших металів створює ефект прозорого фільтра, який пропускає видиме світло і значно знижує проникнення сонячного тепла влітку і його витік взимку.

Хочу жити тут!*

Неперевершеного вигляду та високий ступінь захисту додають якісні і надійні алюмінієві та металопластикові панорамні вікна із багатошаровим склом "тріплекс". Вони дбають про безпеку мешканців, стійкі до впливів навколишнього середовища, мають високий рівень звуко- і теплоізоляції. Вікна у "Яровиці" просто не можуть не подобатися!

Сонячне світло, краєвид з вікна, енергоощадність, легкість в інтер'єрі – все це особливості архітектурних рішень. Квартири в житловому комплексі відповідають усім сучасним стандартам житла, вирізняються зручним і різноманітним плануванням. Найвибагливіших покупців зацікавлять видові пентхауси з розкішними терасами, які розташовані на верхніх поверхах комплексу. Це унікальне місце створене для комфортного життя й відпочинку. Барбекю, спорт, відпочинок просто неба – усе це у власній квартирі! Перед Вами відкриється заворожуюча панорама природи. Відчуйте енергію світанку та романтичність заходу сонця.

Хочу жити тут!*

Ваш затишний куточок на свіжому повітрі – завжди поруч. Відкривайте нові враження та робіть кожний свій день незабутнім. "Яровиця" – це унікальне розташування і найкращі краєвиди у центрі Луцька!

Надрукувати
мітки:
коментарів