Поділитись:

Біжи, Лучеськ, біжи!

Четвер, 07 вересня 2017, 07:40

Згадую картину: затягнуте небо, перекриті кілька вулиць Луцька, зупинка біля РЦ "Промінь". Вихідний. Біля меморіалу готуються до традиційної естафети.

На зупинці розгорілася дискусія:

"А щоб їх! То куди йти на тролейбус?"

"Та тож всього на годинку. Тож бігають!"

"А мені що до того, що бігають? Не можуть на стадіоні, щоб вулиці не перекривати?"

"Та тож не кожен день, можете і потерпіти"

У ці вихідні в Луцьку відбудеться вже традиційний забіг "Лучеськ-півмарафон". Бігатимуть дітки, жінки, чоловіки, зареєструвалися гості з різних міст України, ціла делегація їде зі Львова, є учасник з США та Чехії. Вони долатимуть різні дистанції – від 100 метрів до 21 кілометра.

Для любителів обурюватися будуть доступні чимало місць)

Адже для проведення забігу – як і у всьому світі, Карл! – перекриватимуть вулиці. Звісно, луцькі бігуни мріють про прекрасні парки з ґрунтовими кілометровими доріжками, але поки що доводиться втішатися асфальтом. Тому є кілька варіантів як діяти у цій ситуації.

  • Перший варіант: брати участь у марафоні у якості бігуна. Час для реєстрації ще є, дистанції різні.
  • Другий варіант: підтримайте учасників на маршруті! Ваші усмішки, вигуки, плакати – ой як допомагають. Та навіть без них прийдіть – ну де ви ще побачите скільки біганутих людей, які замість того, щоб в неділю вранці спати, їдуть в інше місто бігти 21 км? Більше того, вони ще й оплачують реєстрацію! І навіть ще більше: їх ніхто не змушує цього робити. Цікаве видовище)
  • Третій варіант: аби водії, лучани змогли скоректувати свій маршрут, попередження почали розповсюджувати більше, аніж за тиждень до події. Врахуйте ці зміни і зберігайте спокій :)

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів