Поділитись:

Лучанин видурював у людей гроші через ОLX

Понеділок, 04 вересня 2017, 17:55
Лучанин видурював у людей гроші через ОLX

35-річний лучанин обдурював людей через сайт ОLX.

У листопаді 2016 року чоловік, пообіцявши продати диван, узяв із потенційного покупця завдаток у сумі 820 грн. та витратив гроші на власні потреби, – інформує прес-служба прокуратури Волині.

У січні 2017 року він розмістив на сайті оголошення про продаж мобільного телефона за гарною ціною та попрохав громадянина здійснити передоплату у сумі 1 500 грн. на банківську картку, пообіцявши після цього надіслати товар. Звісно, після одержання коштів продавець зник, а покупець лишився без омріяного гаджета.

Так само в січні 2017 року через сайти оголошень зловмисник 5 разів продавав вигадані бігові доріжки, одержував від потенційних покупців завдаток від 500 до 3 500 грн.та зникав.

У травні він ще раз у такий же спосіб "продав" мобільний телефон, ошукавши громадянина на 4 тис. грн, а вже у червні почав "здавати в оренду" вигаданий будинок на озері Світязь та одержав від двох довірливих громадян по 600 грн.

Усього своїми шахрайськими діями чоловік завдав своїм жертвам матеріальної шкоди на понад 14 тис. грн.

Нині зловмисника обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 КК України, й невдовзі він постане перед судом, який і визначить йому міру покарання.

Надрукувати
мітки:
коментарів