Поділитись:

Який район Луцька є найдорожчим щодо оренди житла

Четвер, 31 серпня 2017, 17:45
Який район Луцька є найдорожчим щодо оренди житла

Районування в Луцьку не дуже сильно впливає на вартість оренди та продажу, бо Луцьк – компактне місто.

Традиційно найдорожчим районом міста щодо купівлі чи оренди квартир залишається центральна частина міста. Про це в коментарі для ІА "Конкурент" розповіла директор Волинського агентства нерухомості Лариса Мусійчук.

Зі слів ріелтора, зазвичай великі і комфортабельні квартири в центрі міста орендують іногородні та іноземці, яким не цікаво шукати житло десь на периферії. До слова, Лариса Мусійчук пригадала, що найдорожча квартира у Луцьку, яку вона допомагала здавати коштувала – 1 200 доларів в місяць, вона знаходилась на проспекті Волі у центрі.

Цікаво, що район ЛПЗ, який не є таким популярним, як Привокзальний чи 33 квартал в плані оренди житла, зі слів ріелтора, має багато переваг. Будувався цей район одним з останніх в місті. Там є новобудови, але вони будувались після 2000-го року. Там новіші тепломережі, все компактно і курсує багато маршруток. Така ж історія з достатньою кількістю маршруток на 40-му кварталі, де шукають квартири в останню чергу.

55 квартал (за "ТАМ ТАМом"), де забудовувалися всі земельні ділянки і де нерідко зустрінеш таке явище, як "вікно в вікно", "двір у двір", що, звісно, ж спричиняє певний дискомфорт для мешканців.

До речі, мікрорайон Вересневе, який знаходиться на околиці міста, Лариса Мусійчук відзначила тим, що це дуже цікавий район, який підійде для тих, хто не любить міської метушні, а потребує тиші та спокою. Там є старі будинки, а є будинки приватного сектору, які будувалися не так давно, в багатьох оселях є навіть автономне опалення.

Загалом, як пояснила Лариса Мусійчук, районування в Луцьку не дуже сильно впливає на вартість оренди чи продажу, бо Луцьк - компактне місто, де від одного кінця до іншого маршруткою їхати 30 хвилин.

Детальніше читайте тут: Метр квадратний: що змінилося на ринку житлової нерухомості Луцька

Надрукувати
мітки:
коментарів