Поділитись:

У підвалі будинку культури Вересневого хоче розміститись спортклуб

Вівторок, 29 серпня 2017, 13:16
У підвалі будинку культури Вересневого хоче розміститись спортклуб

Спортивний клуб "Герць" козацьке бойове мистецво просить Луцькраду допомогти у співфінансуванні ремонту підвалу будинку культури у мікрорайоні Вересневе, де планують займатись.

Зараз спортклуб "Герць" займається у спортзалі на вулиці Шопена, але цього приміщення для них не вистачає. Про це сказав депутат Борис Смаль 29 серпня під час засідання "бюджетної" комісії.

"Спортклуб просить відремонтувати на умовах співфінансування підвальне приміщення будинку культури у мікрорайоні Вересневе. Вартість ремонту – 30 тисяч гривень, третю частину ремонту вони готові оплатити", – сказав Борис Смаль і наголосив, що це дуже рідкісний випадок, коли організація хоче профінансувати частину ремонту.

Депутат розповів, що підвальне приміщення будинку культури зараз зовсім не використовується. Начальник управління бюджету та фінансів Лілія Єлова сказала, що ремонт приміщення має робити балансоутримувач, тому ці кошти якщо давати, то департаменту культури.

Однак депутат Луцькради Сергій Була сказав, що якщо ремонт робитиме балансоутримувач, то його вартість буде вже не 30, а 100 тисяч гривень. Втім депутати зауважили, що варто спочатку спортклубу взяти в оренду це приміщення, а тоді вже робити там ремонт.

Надрукувати
мітки:
коментарів