Поділитись:

Відомо, коли Apple презентує новий iPhone

Вівторок, 29 серпня 2017, 21:33
Відомо, коли Apple презентує новий iPhone

Apple збере свою осінню прес-конференцію 12 вересня, де представить новий iPhone, а також дві поліпшені версії iPhone 7.

Про це повідомляє The Wall Street Journal, – пише "Слово і Діло".

Очікується, що Apple також представить новий Apple Watch з інтернетом LTE, який не передбачатиме iPhone для коректної роботи. Зі слів аналітика дослідницької фірми Creative Strategies Кароліни Міланезі, на новому iPhone буде технологія розпізнавання осіб, що дозволяє користувачам розблокувати пристрій, а також розширені функції доповненої реальності. Функція розпізнавання осіб зробить Apple Pay швидше, а додатки з доповненою реальністю створять нові можливості для ігор або облаштування будинку.

Останнім часом аналітики повідомляли про можливий збій в поставках нового iPhone в зв'язку зі складнощами у виробництві, проте анонс відповідає попереднім запускам iPhone.

Очікування потужних продажів нових iPhone підняли акції Apple на рекордні рівні і збільшили її ринкову капіталізацію на 36 %, до $ 825,71 млрд із початку року. Компанія заявила, що чекає виручку від $ 49 млрд до $ 52 млрд в третьому кварталі 2017 року.

Аналітики Nomura Instinet стверджують, що Apple випустить близько 50 млн iPhone в цьому кварталі, що на 10 % більше, ніж торік.

Надрукувати
мітки:
коментарів