Поділитись:

Проблема Ковельського ветсанзаводу коштуватиме 28 мільйонів гривень

Понеділок, 28 серпня 2017, 11:31
Проблема Ковельського ветсанзаводу коштуватиме 28 мільйонів гривень

На роботи, пов'язані із ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації внаслідок діяльності Ковельського ветсанзаводу, заплановано 28,3 млн грн.

Про це 28 серпня під час оперативної наради голови Волинської облдержадміністрації повідомив заступник голови ВОДА Сергій Кошарук.

Це кошти державного, обласного та ковельського міського бюджетів, інших джерел фінансування. Гроші потрібні для будівництва водопровідної мережі, мереж водопостачання, реконструкції двох локальних водозаборів (загальна вартість більш ніж 24 млн грн), капітального ремонту залізобетонних резервуарів для ізоляції відходів виробництва Ковельської філії ДП "Укрветсанзавод", перевезення відходів з території філії до зазначених резервуарів (вартість – 3,8 млн грн) та інших ветеринарно-санітарних заходів (майже півмільйона гривень).

У коментарі "Конкуренту" Сергій Кошарук повідомив, що нині триває процес погодження комплексу заходів у Міністерстві фінансів. Коли це відбудеться та надійдуть фактичні кошти, відбудуться й тендерні процедури за прискореною схемою. Про конкретні терміни заступник голови ОДА говорити не став.

Надрукувати
мітки:
коментарів