Поділитись:

Луцький ЦНАП отримає 5 мільйонів на реконструкцію та відкриття нових філій

Середа, 17 лютого 2016, 10:31
Луцький ЦНАП отримає 5 мільйонів на реконструкцію та відкриття нових філій

У Луцькому ЦНАПі планують залучити понад п'ять мільйонів гривень для розширення першого поверху приміщення, підключення електронної черги, створення кол-центру і двох філій.

Міський голова Микола Романюк на засіданні виконкому Луцької міської ради 17 лютого зазначив, що потрібно підшукати приміщення для реалізації цих задумів.

"Протягом місяця треба визначитись з приміщеннями. Варто подивитись, наше комунальне майно щоб побачити де є така можливість, щоб там можна було відкрити ці філії", - сказавРоманюк.

За словами директора ЦНАПу Лариси Карп'як, з часу створення ЦНАПу і до сьогодні потреба територіальної громади в адміністративних послугах значно зросла. .

Посадовець розповіла, що ЦНАП постійно покращує якість надання своїх послуг. Для прикладу, в минулому році був відкритий пункт для іноземців, де вони можуть отримати послугу на англійській чи польській мові.

Як сказала Лариса Карп'як, в місяць за послугами в ЦНАП звертається від 60-ти до 90 іноземців. Також вона додала, що більшість звертається за послугами органів центральної виконавчої влади, за послугами міської ради лише 13%.

Надрукувати
мітки:
коментарів