Поділитись:

Муніципалів попросили попереджати про демонтаж споруд

Вівторок, 22 серпня 2017, 11:05

Депутат Луцької міської ради Олександр Козлюк попросив муніципальну варту оприлюднювати попередній графік демонтажів гаражів чи тимчасових споруд.

Щоб люди не нарікали на якусь несправедливість у демонтажі МАФів, варто попередньо опубліковувати графік демонтажів, підкріплений відповідними рішеннями міськвиконкому. Про це сказав депутат Олександр Козлюк 22 серпня під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

Він просив муніципальну варту попередньо виставляти публічний графік про те, що є рішення про демонтажі, які будуть виконувати, скажімо, протягом місяця.

"Прохання – трошки відкритості, бо є певні нарікання, що демонтовують в одних, а в інших – ні", – сказав Олександр Козлюк.

Начальник муніципальної варти Юлія Сиротинська пояснила, що скласти попередньо графік на цілий місяць неможливо.

"В нас немає такого, що ці споруди підлягають першочергово під демонтаж, а інші – ні. Зараз, наприклад, приділена увага знесенню сараїв, особливо в центральній та старій частині міста. А так, щоб скласти графік попередньо на місяць вперед, – неможливо", – сказала Юлія Сиротинська.

Надрукувати
мітки:
коментарів