Поділитись:

Київстар дозволить користувачам самотужки відновлювати втрачені SIM-карти

Вівторок, 16 лютого 2016, 16:40
Київстар дозволить користувачам самотужки відновлювати втрачені SIM-карти

Мобільний оператор Київстар вводить послугу "Самостійна заміна SIM", за якою у разі втрати або пошкодження SIM-карти можна купити стартовий пакет і "привласнити" старий номер новій SIM-карті.

Вартість послуги – 5 гривень , які знімаються з абонентського рахунку після відновлення роботи номера. Про це повідомляють у прес-службі компанії.

"Жителям сіл і невеликих міст було складно відновити мобільний номер, оскільки для цього доводилося шукати "сервісні точки" свого телеком-оператора в інших містах. Набагато простіше купити новий стартовий пакет. Тепер же кожен клієнт Київстар зможе залишатися зі своїм звичним номером. Сподіваємося, що завдяки цій послузі скоротяться випадки використання нових номерів тільки через втрату SIM-карти", – каже начальник департаменту ціннісної пропозиції Київстар Павло Даніман.

Послуга "Самостійна заміна SIM" стане в нагоді і при покупці нового мобільного пристрою, якщо SIM-карта не підходить для слота нового формату – Micro або Nano. Однак, якщо абонент звернеться із заміною формату карти в магазин Київстар, йому нададуть цей сервіс безкоштовно.

Детальніше ознайомитися з умовами послуги можна на сайті.

Надрукувати
мітки:
коментарів