Поділитись:

Яким буде новий "Промінь"

Понеділок, 21 серпня 2017, 21:00
Яким буде новий «Промінь»

24 серпня запрацює основна частина "Променя". І йому буде чим дивувати лучан.

Над проектом нового "Променя" працювала родина Бідзілів: Андрош Бідзіля, який є головним архітектором центру, його син Андрій із дружиною та донька.

Яким буде новий «Промінь»

Як розповідає "Конкуренту" Андрош Бідзіля, загалом вдалося втілити усе, що планували.

"Від старого "Променя" залишився тільки кінотеатр, а тепер це цілий розважальний комплекс", – каже архітектор.

Оцінювати свою роботу не береться, мовляв, нехай оцінюють люди.

Директор ТзОВ "РЦ "Промінь" Дмитро Грелюк запевнив: заклад повністю змінився.

"Промінь" повністю став новим, він змінив своє обличчя і внутрішнє середовище. Хоча в принципі за своїм духом він залишається тим самим "Променем", який дарує лучанам і гостям міста радість, гарні емоції, робить їхнє життя цікавішим", – зазначає він.

Яким буде новий «Промінь»

Як розповідає Дмитро Грелюк, у РЦ буде 5-тизальний кінотеатр Multiplex, а це найбільша в Україні мережа кінотеатрів, великий концертний зал – ексклюзивний і найсучасніший у місті. Загальна кількість місць кінотеатру становитиме 1010 місць, концертний зал матиме 769 місць.

"Також родзинкою буде наш дитячий комплекс, він вміщує і розваги для дітей, і навчання. Крім того, там є сфера послуг: перукарня, театр, студії образотворчого мистецтва тощо. Боулінг та більярд у нас теж будуть на високому рівні, з професійними доріжками. Працюватиме велика зона фуд-корту з відкритою терасою. Тут будуть заклади з різноманітними кухнями. Буде перша в Західній Україні кіберспортивна арена, де відбуватимуться турніри", – розповідає директор.

У день відкриття (нагадамо, що "Промінь" відчинить свої двері 24 серпня) команда підготувала для лучан і гостей міста широкоформатну програму. Святкування розпочнуться на площі перед "Променем" о 12:00 і триватимуть до 22:00 години. Вхід буде безкоштовним.

"Упродовж цього часу буде багато різних конкурсів, цікавих сюрпризів, виступи місцевих виконавців, розіграш квитків і подарункових сертифікатів, розіграш туристичної путівки. Надвечір виступатимуть хедлайнери, а на закінчення буде лазерне шоу, якого ще в Луцьку не було", – розповідає Дмитро Грелюк.

Дивувати будуть і всередині закладу. Кожна із зон підготувала для відвідувачів свої конкурси і сюрпризи.

Тому лучан і гостей міста запрошують відсвяткувати День Незалежності "з променем у серці"

и старалися зробити заклад максимально якісним і комфортним для лучан та гостей міста. Ми будемо щасливі розділити з вами святкування відкриття нашого оновленного комплексу", – каже директор "Променя".

Надрукувати
мітки:
коментарів