Поділитись:

Керівник патрульної поліції Луцька пояснив ситуацію зі звільненням двох поліцейських

Вівторок, 16 лютого 2016, 14:30
Керівник патрульної поліції Луцька пояснив ситуацію зі звільненням двох поліцейських

Начальник патрульної поліції Луцька Антон Цюцюра прокоментував ситуацію щодо звільнення двох поліцейських за появу на роботі у нетверезому стані.

Напередодні у волинських ЗМІ з'явилася інформація про, начебто, звільнення через "пиятику" двох луцьких патрульних поліцейських – Наталії Жилко, яка за водіння службового авто в стані алкогольного сп'яніння, та Максима Матвіюка, який прийшов на роботу в аналогічному стані.

Як йдеться у повідомленні на Facebook, справді, ці двоє патрульних прийшли на службу з ознаками алкогольного сп'яніння, що підтвердили тести на драгері. Їх одразу відсторонили від виконання службових обов'язків.

Поліцейські здали службові посвідчення і жетони поліцейських. Антон Цюцюра ініціював службову перевірку за цими фактами.

Однак ці двоє поліцейських, не дочекавшись результатів перевірки, подали рапорти на звільнення за власним бажанням. Про результати цієї справи громадськість поінформують додатково.

Наразі відбувається процес звільнення двох патрульних. Рішення про це приймає виключно керівник департаменту патрульної поліції у Києві.

Надрукувати
мітки:
коментарів