Поділитись:

Хто й за скільки ремонтує луцькі школи й дитсадки

Вівторок, 15 серпня 2017, 17:12

До нового навчального року у луцьких закладах освіти активно тривають ремонтні роботи.

Інформацію про підрядників та вартість робіт, які здійснюють у школах та дитсадках Луцька опублікував у Facebook депутат Луцької міської ради Богдан Богонос.

Як повідомила начальник управління освіти Луцькради Зіновія Лещенко, станом на 9 серпня понад 75 відсотків освітніх закладів міста Луцька повністю готові до нового навчального року. З початком осені ремонтні роботи триватимуть лише у підвальних приміщеннях, але це жодним чином не завадить навчальному процесу.

До слова, станом на 1 серпня мережа навчальних закладів області становить: 435 дошкільних навчальних закладів та 50 навчально-виховних комплексів, у складі яких діють дошкільні відділення, 702 денних загальноосвітніх навчальних закладів системи Міністерства освіти і науки України, 3 вечірні, 1 приватна та 2 школи інших міністерств та відомств, 20 навчальних закладів державної форми власності, 3 навчальні заклади, які є структурними підрозділами вищих навчальних закладів, а також 20 вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації.

Надрукувати
мітки:
коментарів