Поділитись:

Дорогу "Львів-Луцьк" з'єднають з міжнародними трасами

Понеділок, 14 серпня 2017, 10:15
Дорогу «Львів-Луцьк» з'єднають з міжнародними трасами

"Укравтодор" готовий оголосити тендер на розробку проектної документації для будівництва Північної об'їзної дороги м. Львів.

Про це підприємство повідомило у Facebook.

Північна об'їзна дорога м. Львів поєднає міжнародну трасу М-06/Е-40 та національну Н-17 Львів – Луцьк з міжнародними трасами М-09, М-10, М-11, які забезпечують сполучення між Україною та Польщею.

Протяжність нової об'їзної дороги становитиме 24 км. Дорога матиме 4 смуги руху – по дві в кожну сторону.

На дорозі передбачено будівництво трьох естакад із залізобетонних конструкцій довжиною, відповідно, 191 м, 551 м та 332 м.

Для забезпечення міграції тварин буде побудовано біоперехід у вигляді конструкції із металевих гофрованих елементів.

На перетині з дорогами міжнародного та національного значення передбачено будівництво дворівневих транспортних розв'язок. На перетині міжнародної дороги М-09 Львів – Рава-Руська планується повна розв'язка за типом "лист конюшини".

Дорогу «Львів-Луцьк» з'єднають з міжнародними трасами

В місці перетину нової об'їзної дороги м. Львів з трасою М-06 Київ-Чоп та Н-17 Львів – Луцьк біля с. Малі Підліски планується облаштувати транспортну дворівневу розв'язку за типом "неповний лист конюшини". Для руху з напрямку Києва в сторону Львова, а також з боку Тернополя в напрямку кордону по трасі міжнародного коридору Go Highway заплановані швидкісні з'їзди.

Дорогу «Львів-Луцьк» з'єднають з міжнародними трасами

Для забезпечення можливості відпочинку водіїв та пасажирів будуть влаштовані майданчики для тимчасової зупинки автотранспорту. В межах майданчиків передбачені стоянки для легкового, автобусного та вантажного транспорту, місця для відпочинку пасажирів.

Дорогу «Львів-Луцьк» з'єднають з міжнародними трасами

На ділянках проходження поблизу забудови населених пунктів та біля території заказників будуть встановлені шумозахисні екрани загальною довжино. 10 920 м.
В межах дворівневих та однорівневих транспортних розв'язок на початку і в кінці проектної ділянки передбачено освітлення в темну пору доби.

Надрукувати
мітки:
коментарів