Поділитись:

Луцьк будівельний: на вершині ЖК "Супернова" (фото, відео)*

Вівторок, 15 серпня 2017, 10:00

Ми здолали близько половини сходів, коли щонайменше 50 % із нас почали важко дихати через тривалий (уявіть собі: "тривалий") підйом вгору.

На фінішній прямій журналістів вже очікував усміхнений директор будівельної компанії "Інвестор" Андрій Разумовський.

Згодом він скаже, що головна причина, через яку люди купують квартири в житловому комплексі "Супернова", – краєвид, який відкривається з вікна будинку.

Перечити бізнесмену абсолютно безглуздо. Пейзажі, які я побачив, потрапивши на дах, зачарують всіх.

Байдуже, хто ви: тінейджер, бізнесмен, політик чи пенсіонер – "Супернова" не залишить байдужим нікого.

Про те, яким буде майбутній надсучасний житловий комплекс у Луцьку, у репортажі журналіста ділового видання Волині "Конкурент" Руслана Пилипчука.

***

ЖК "Супернова" – це 8 10-поверхових будинків, які налічуватимуть 752 квартири. Розташований він за адресою: вулиця Цегельна, 28 у Луцьку.

На території комплексу буде парк для відпочинку, паркінг, майданчики, дитячий садочок, спортзал, мінімаркет, салони краси, аптека, пральня та кафе.

За 500 метрів від "Супернової" – річка Стир. Поряд – ботанічний сад. З вікон відкривається неповторний краєвид на старий Луцьк.

Вражає? Мене теж!

З 2-го до 8-го поверху можна придбати типові 1- та 2-кімнатні квартири. А на 9-му та 10-му поверхах – 3- та 5-кімнатні дворівневі квартири.

(Забув уточнити, що зараз п'ятниця, 11 серпня, дах одного з будинків ЖК "Супернова" заполонили журналісти в касках, десь там, внизу "Дмитрук" готує свої чудові страви на грилю, які потім знайдуть свій кінець у шлунках будівельників та медійників).

"А що буде на даху?" – лунає запитання до Разумовського.

"Ми покладемо тут сучасну та дороговартісну мембрану. Вона надасть можливість, якщо буде таке бажання у наших клієнтів, встановити зону відпочинку", – відповідає забудовник.

"Наш покупець отримає сучасну та зручну квартиру, ми вже заклали необхідні мережі для підключення телебачення, інтернету (до будинку підведено оптоволокно, яке забезпечить високу швидкість за помірну ціну), сигналізації. Ми встановимо відеонагляд, систему контролю доступу, загородимо всю ділянку, озеленимо територію та поставимо освітлення", – продовжує розповідати про переваги "Супернової" Андрій Разумовський.

Окрім рекламування житлового комплексу, бізнесмен повідомив хороші новини для тих людей, які хочуть купити нову квартиру, проте не мають необхідної суми.

"Ми працюємо з кількома банками, які невдовзі планують запровадити іпотечне кредитування на 20 років для купівлі нашого житла. Це буде досить доступна програма, оскільки вартість місячної сплати за своє житло буде еквівалентна орендній платі за квартиру у Луцьку", – зазначив бізнесмен.

До слова, з нагоди Дня будівельника "Інвестор" підготував спеціальну пропозицію:1-кімнатна квартира загальною площею 38,44 квадтратних метра за умови 100% вартості коштуватиме лише 16 тисяч доларів.

Крім того, із цією акційною пропозицією компанія дарує готовий авторський дизайн та кошторист ремонту.

Вигідно? Безумовно!

***

Спуск з даху будинку пройшов без важких зітхань та прокльонів всього на світі, окрім власної ганебної фізичної форми.

Надворі працівники ЖК "Супернова" вже розпочали пікнік з нагоди Дня будівельника.

До столів приєднується головний "Інвестор" Андрій Разумовський, обурюється, що ніхто не наливає шампанського, та починає вітати усіх з прийдешнім святом, коли фірмові стаканчики нарешті наповнює трішки перегріте Fragolino.

До вітань будівельників долучається і ділове видання Волині "Конкурент".

Забудовуйте Луцьк лише по-суперновому!

Надрукувати
мітки:
коментарів