Поділитись:

"Варта порядку": вилучені СБУ зброя та обладнання – муляжі

Середа, 09 серпня 2017, 10:10

Різноманітне обладнання, зброя, плакати та макети, вилучені під час обшуків у приміщенні Громадського формування "Варта порядку" Службою безпеки України, використовувалися для навчання вартівців.

Про це розповів заступник директора ТОВ "Варта порядку" Олександр Рубан, – пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Саме ці муляжі зброї та техніки під час обшуку і забрали працівники СБУ, запевняє він.

Також Рубан сказав, що окрім навчальних зразків, СБУ вилучила особисті речі членів громадського формування, які ті залишили на зберігання.

"Хлопці, які зараз у відпустці чи у відрядженні, залишили на зберіганні у "Варті" офіційно зареєстровану на них зброю, комп'ютери, деякі особисті цінні речі, щоб не лишати їх вдома на час відсутності. Працівники СБУ їх забрали й опублікували фото", – зазначив Олександр Рубан.

Нагадаємо: прокуратура Волинської області повідомила, що затримання представників "Варти порядку" відбувалося через підозру в незаконному стеженні, зборі та використання у власних цілях та на замовлення третіх осіб конфіденційної інформації про особисте життя громадян, зокрема публічних осіб в регіоні. СБУ Волині здійснила 14 обшуків у представників громадського формування "Варта порядку".

Надрукувати
мітки:
коментарів