Поділитись:

"Закону у нас вже нема", - Поліщук про затримання Тиводара

Вівторок, 08 серпня 2017, 16:15

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук вважає затримання керівника громадського формування "Варта порядку" Олександра Тиводара спробою "поставити на місце" політичних опонентів.

Про це він написав у мережі Facebook.

Нагадаємо: сьогодні у Луцьку затримали голову "Варти порядку" Олександра Тиводара.

"Чергова безглузда й абсолютно неприйнятна в цивілізованій державі демонстрація сили влади й спроба залякати та "поставити на місце" політичних опонентів. Згадались обшуки у Волинській обласній раді, коли за двома документами, які є у вільному доступі, приїхало кілька десятків озброєних за останнім словом спецпризначенців", – йдеться у дописі.

Зі слів Ігоря Поліщука, саме Олександр Тиводар забезпечував порядок й забезпечував громадську безпеку в місті в 2014-му, коли "міліція була абсолютно деморалізована й місто було наводнене гастролерами, які під час нестабільної ситуації хотіли "нагріти руки", коли в місті було повно незаконної зброї, коли до повної дестабілізації було всього кілька кроків".

"Не буду коментувати ситуацію з правової точки зору. На жаль, закону у нас вже нема, – вважає Ігор Поліщук. – Але є питання. Чому не порушують кримінальні справи й не затримують шахраїв, які подвоюють борги ДКП "Луцьктепло" й через яких страждають лучани, чому не затримують тих, хто грабував це місто й розбазарював комунальне майно, чому не затримують контрабандистів, грабіжників, наркоторговців та багато-багато інших злочинців".

"Як на мене, відповідь очевидна. Непідконтрольна область, непідконтрольне місто, непідконтрольні люди", – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СТАЛО ВІДОМО, ЧОМУ ЗАТРИМАЛИ КЕРІВНИКА "ВАРТИ ПОРЯДКУ"

Надрукувати
мітки:
коментарів