Поділитись:

Луцький виш оголосив додатковий набір студентів

Понеділок, 07 серпня 2017, 09:34
Луцький виш оголосив додатковий набір студентів

Факультет філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки оголосив додатковий набір на заочну платну форму на 1 курс за результатами ЗНО.

Про це у Facebook повідомив декан факультету Юрій Громик.

Вільні ліцензовані місця залишилися на таких спеціальностях та освітніх програмах заочної форми:

  • 014.01 "Середня освіта (українська мова та література)", освітня програма "Українська мова та література. Світова література" з кваліфікацією вчителя / викладача української мови, української та світової літератури;
  • 014.02 "Середня освіта (мова та література)", освітня програма "Польська мова" з кваліфікацією вчителя / викладача польської та англійської мов і спеціалізацією з перекладу.

Для вступу потрібен сертифікат ЗНО з такими предметами:

  • 1. Українська мова та література.
  • 2. Історія України.
  • 3. Географія або іноземна мова (на вибір).

Вартість навчання на заочній формі: 6100 грн за семестр, 1220 грн за місяць.

Для вступу на вказані спеціальності / освітні програми заочної форми просимо особисто подавати документи в каб. 220 головного корпусу університету (м. Луцьк, проспект Волі, 13).

Також факультет оголошує додатковий набір у магістратуру на вільні місця платної форми на денне та заочне відділення. Незалежно від базової освіти рівня бакалавра чи спеціаліста можна за півтора року в Луцьку в державному ВНЗ отримати ступінь магістра (або пройти перекваліфікацію) і здобути такі актуальні кваліфікації:

  • 1) магістр філології, науковий співробітник, фахівець зі слов'янських мов та літератур, викладач польської та англійської мов, перекладач: спеціальність 035 "Філологія", освітня програма "Мова та література (польська). Переклад"; вільні ліцензовані місця залишилися і на денній, і на заочній формах навчання;
  • 2) магістр філології, науковий співробітник, фахівець з української мови, української та світової літератури: спеціальність 035 "Філологія", освітня програма "Українська мова та література. Світова література"; вільні місця залишилися тільки на денній формі навчання.

Вартість навчання на денній формі: 9900 грн за семестр, 1980 грн за місяць; на заочній формі: 9000 грн за семестр, 1800 грн за місяць.

Для вступу на вказані спеціальності / освітні програми просимо особисто подавати документи в каб. 220 головного корпусу університету (м. Луцьк, проспект Волі, 13). Особам, які працюють, пропонують навчання за індивідуальним планом.

Надрукувати
мітки:
коментарів