Поділитись:

"Реформи не будуть робити за два роки до виборів", – економіст Павло Шеремета

Неділя, 06 серпня 2017, 15:50
«Реформи не будуть робити за два роки до виборів», – економіст Павло Шеремета

Український економіст Павло Шеремета переконаний, що якщо вибори президента будуть в 2019 році, то за два роки уряд реформи не буде робити.

Очікувати серйозних реформ від уряду за два роки до виборів – безперспективно. Про це сказав Павло Шеремета 6 серпня під час гутірок "Бандерштату".

"Реформи не будуть робити за два роки до виборів, і це помітно, що відкладається земельна реформа, відбувається якийсь симбіоз пенсійної реформи", – сказав Павло Шеремета.

Економіст зупинився детальніше на пенсійній реформі, а саме сказав, що на його думку треба піднімати пенсійний вік, бо скоро ми дійдемо до того, що на одного працівника в країні буде два пенсіонери, і відповідно, працівникам треба буде піднімати податки до пенсійного фонду на 60 %.

"60 % в пенсійний фонд треба буде платити, бізнес буде виїжджати, бо вони й так виїжджають, коли ці відрахування до пенсійного фонду становлять 30 %, коли у всій Європі – 15 %. Тому в найближчі два роки пенсійний вік не будуть піднімати", – сказав Павло Шеремета.

Надрукувати
мітки:
коментарів