Поділитись:

Волинь лідирує за відновленням доріг в Україні

П'ятниця, 04 серпня 2017, 17:55
Волинь лідирує за відновленням доріг в Україні

Дороги, що ремонтуються за кошти від перевиконання митних платежів Волинською митницею ДФС, оглянув Віце-прем'єр-міністр України Володимир Кістіон у рамках робочої поїздки на Волинь 4 серпня.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики ОДА.

На Волині так званий митний експеримент виявився успішним, адже 4 серпня відбулось відкриття автомобільної дороги Н-17 "Луцьк-Радехів Львів", яку розпочали ремонтувати у 2015 році. Загалом на реконструкцію автошляху витрачено близько 408 млн грн.

Волинь лідирує за відновленням доріг в Україні

Загалом, як відзначив Віце-прем'єр-міністр Володимир Кістіон, "митний експеримент" показав себе досить добре як в рамках держави, так і у Волинській області зокрема. І дорога "Львів-Радехів-Луцьк" цьому підтвердження.

"Дорожня Волинь виглядає дуже добре на теренах нашої держави. Є біля десятка регіонів, які максимально ефективно використовують ті можливості, які є на сьогодні в плані відновлення дорожньої інфраструктури. І одне із перших місць в рейтингу ефективності використання коштів на відновлення доріг посідає Волинська область. Львів, Волинь, Вінниця, Івано-Франківськ – це ті області, які досить якісно проводять дані роботи", – відзначив Володимир Кістіон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "МИТНИЙ ЕКСПЕРИМЕНТ" НА ВОЛИНІ: СКІЛЬКИ ГРОШЕЙ ДАЛИ НА ДОРОГИ

Надрукувати
мітки:
коментарів