Поділитись:

Які тимчасові споруди невдовзі демонтують у Луцьку (фото)

Середа, 02 серпня 2017, 12:19
Які тимчасові споруди невдовзі демонтують у Луцьку  (фото)

Муніципальна варта винесла на голосування виконкому перелік тимчасових споруд, які підлягають демонтажу.

Більшість літніх майданчиків та МАФів встановлені без дозвільних документів. Про це сказала керівник муніципальної варти Юлія Сиротинська 2 серпня під час засідання міськвиконкому.

Відтак демонтують тимчасову споруду на проспекті Волі, 12 Які тимчасові споруди невдовзі демонтують у Луцьку  (фото) та на проспекті Волі, 12 біля "Чайного дому" демонтують літній майданчик, який немає паспорту прив'язки і правовстановчих документів.Які тимчасові споруди невдовзі демонтують у Луцьку  (фото)

"Люди торгують чаєм, і те, що в них нема жодних документів, – це абсолютно неправильно Але чи не призведемо ми такими каральними діями, чи не вб'ємо певний сегмент ринку, який працює і створює робочі місця", – поцікавився член виконкому Ігор Алексєєв.

Втім Юлія Сиротинська відповіла, що коли вони ухвалюють рішення про демонтажі, то у 80 % люди узаконюють ці об'єкти.

Також виконком підтримав проект рішення про демонтаж дерев'яних конструкцій біля будинку на вулиці Гаврилюка, 2, який виявився аварійною конструкцією без будь-яких документів.Які тимчасові споруди невдовзі демонтують у Луцьку  (фото)

Демонтують муніципали і металеві конструкції на вулиці Гаврилюка 24 а.Які тимчасові споруди невдовзі демонтують у Луцьку  (фото)

Підтримали члени виконкому і демонтаж пересувного торговельного об'єкта на вулиці Гордіюк, 47. Як пояснила Юлія Сиротинська, він частково стоїть на зеленій зоні біля ринку "Північний". Був припис, щоб власники узаконили цей об'єкт. Втім жодних дій не відбулося. Тим більше у цьому МАФі реалізовують хлібобулочні вироби, хоча поруч вже є супермаркет.Які тимчасові споруди невдовзі демонтують у Луцьку  (фото)

У дерев'яних конструкціях, біля будинку на Вулиці Ківерцівській, 24 підприємливі люди реалізовували сурогат, про що мешканці повідомили муніципальній варті. Коли почали відпрацьовувати це питання, то виявили причіпну, збиту зі сміття конструкцію. Зрозуміло, без будь-який документів.Які тимчасові споруди невдовзі демонтують у Луцьку  (фото)

Демонтують і аварійну зупинку на вулиці Рівненській, 85, про яку нещодавно писали журналісти. Які тимчасові споруди невдовзі демонтують у Луцьку  (фото)

"Вона реально в аварійному стані, і її сьогодні ж знімуть, якщо ви проголосуєте, щоб вберегти наших мешканців від нещасних наслідків", – сказала Юлія Сиротинська.

Члени виконкому підтримали і цей проект рішення про демонтаж.

Надрукувати
мітки:
коментарів