Поділитись:

Луцький депутат пропонує змінити систему фінансування ремонтів дитсадків

Неділя, 30 липня 2017, 12:00
Луцький депутат пропонує змінити систему фінансування ремонтів дитсадків

Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський пропонує змінити підходи в щорічному фінансуванні ремонтів у дошкільних навчальних закладах, щоб повністю відбудувати один чи два, а не розпорошувати гроші на дрібні ремонти в садочках.

Чому така система буде ефективнішою, депутат пояснив у програмі телеканалу "Нова Волинь".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АНДРІЙ ПОКРОВСЬКИЙ ОЦІНИВ СИТУАЦІЮ В ЛУЦЬКРАДІ

"Це дуже складне питання. Я прийшов в політику з бізнесу, який веду більше 20 років. Для мене все зрозуміло. Ми виставляємо пріоритети, вони стоять в черзі. Поки ми не виконаємо перший, то ми не робимо п'ятий. У політиці, на жаль, це не так. Я запропонував таку ідею. Для того, щоб суспільство розвивалося, ми маємо чітко розуміти, що чимось треба жертвувати. Ми не можемо закривати усі питання одночасно, але на 1 %. Нам треба ці 100 питань по 1 % не закривати, а 100 % вкласти в 1-е питання і закрити його комплексно", – пояснив Андрій Покровський.

Він розповів, що, проїжджаючи дорогами міста, завжли дивується, чому за стільки часу не можна їх довести до ідеалу, як це роблять в інших країнах. Те ж саме і з освітою, медициною, іншими галузями.

"Тому я запропонував таку ідею: давайте, колеги, подумаємо, може, ми зможемо когось переконати в тому, що треба потерпіти. Ми сьогодні збудуємо новий, цивілізований, сучасний садочок. Туди підуть діти. Потім ми зробимо другий, третій, але ми не будем бігати, як кішка за своїм хвостом: ремонтуємо тут, завтра це падає, знову ремонтуємо, знову падає. А кошти витрачаються, і рівень життя не піднімається", – запевнив депутат.

Зокрема він зауважив, що не наполягає змінювати все й одразу, а переконує над таким підходом фінансування подумати, обговорити його з громадою.

"Адже ті дороги, які ми відремонтуємо цього року, через три роки будуть знову знищені. Бо це не капітальний ремонт, це поточний ремонт. І так у всьому", – зазначив Андрій Покровський.

Надрукувати
мітки:
коментарів