Поділитись:

Власник "Patio di Fiori" зробив заяву

Неділя, 30 липня 2017, 10:00

Власник ресторанно-готельний комплекс "Patio di Fiori" Володимир Пащенко повідомив про провокації навколо відновлення закладу.

Заяву він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, у ніч на понеділок, 24 липня невідомі зловмисники підпалили готельно-ресторанний комплекс Patio di Fiori на вулиці Кравчука у Луцьку.

Власниця ресторану заявила, що пов'язує підпал з професійною і громадською діяльністю її чоловіка Володимира Пащенка. Поліція підтвердила факт умисного підпалу комплексу.

Зокрема він зазначив, що йому почали приходити повідомлення про те, що невідомі люди на вулицях Луцька збирають гроші на відновлення згорілого ресторану. Володимир Пащенко запевнив: ані власники закладу, ані керівництво чи персонал не організовували і не ініціювали жодні акції зі збору коштів на ліквідацію наслідків підпалу.

"Ми самостійно відновимо спалений на замовлення злочинців комплекс", – заявив власник. І наголосив, що будь-які подібні акції треба сприймати як провокацію і повідодомляти правоохоронним органам.

Також Пащенко прокоментував флешмоб #я_з_патіо, у рамках якого люди купують сертифікати закладу, на які Patio di Fiori зобов'язується надати послуги, як тільки відновить роботу.

"Передусім – величезне дякую за підтримку! Це для нас у ці дні, без сумніву, найважливіше. А усім, хто тупо пересмикуючи факти і намагаючись спотворити добрий намір наших друзів, каже про недопустимість "скинутися на ресторан Пащенку", хочу заткнути рота. Знайте: усі гроші, отримані від продажу сертифікатів, ми спрямуємо на благодійність", – заявив Пащенко.

Власник закладу пообіцяв відзвітувати за кожну копійку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВЛАСНИКИ PATIO DI FIORI РОЗПОВІЛИ, ЧИ ПОКРИЄ СТРАХОВКА НАСЛІДКИ ПОЖЕЖІ (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів