Поділитись:

Куди котиться світ?

Автор: Оксана Пуняк |
Субота, 29 липня 2017, 07:40
Куди котиться світ?

Ви помітили перенасичення негативними новинами: на телебаченні, в інтернеті, на шпальтах газет? То посеред білого дня група озброєних молодиків пограбувала підприємців, то син зарізав матір, то в рідному селі вбили випускницю, то блискавка спалила хату. І навіть старий і спокійний Луцьк лякає останніми подіями: аварії, крадіжки, напади, пожежі, смерті на коліях, самогубства, боротьба за владу й взаємні наклепи. Що сталося з людьми? Що відбувається зі світом?

Ніби зірвалися з ланцюга, неначе дійшли до межі. І все частіше, зухваліше й жорстокіше. Не мають страху ні перед небом, ні перед законом.

Смерть в прямому ефірі… Люди, за чим ви женетеся? За успіхом, грішми, славою? Чого вам бракує? Попри стихії, нещасні випадки, хвороби, ви САМІ ж СВОЇМИ руками руйнуєте СВОЄ майбутнє, ставите під ризик СВОЄ життя.

Люди стають егоїстами, втрачають повагу і культуру, шукають собі виправдання і не розуміють глибини своїх вчинків. Перестають довіряти: владі, поліції, судам, журналістам. Марять золотими батонами, живуть в інтернеті, зубами чіпляються за можливості, нехтуючи принципами і мораллю.

Поставне собі усього два питання: які перспективи нас чекають, якщо це не припиниться, і що робити, щоб це зупинити?

Надрукувати
мітки:
коментарів