Поділитись:

Волиняни пройшли конкурс до Верховного Суду України (оновлено)

П'ятниця, 28 липня 2017, 15:30
Волиняни пройшли конкурс до Верховного Суду України (оновлено)

Судді Апеляційного суду Волинської області пройшли конкурс до Верховного Суду України.

Зокрема суддя Віктор Стрільчук опинився в рейтингу на зайняття посад в Касаційному цивільному суді. Його загальний бал за результатами кваліфікаційного оцінювання становить 735,25. Оксана Здрилюк у тому ж рейтингу набрала 693,5 балів, Алла Карпук – 688,25, Світлана Киця – 695,75.

До слова, конкурс пройшов і суддя з Рівненщини Віктор Остапук, який у своїй конкурсній анкеті запевняв, що його може рекомендувати очільник Волинської ОДА Володимир Гунчик. Щопрада, як саме голова Волинської ОДА може його рекоментувади, пояснити Віктор Остапук чомусь не зміг.

Заступник голови Апеляційного суду Рівненської області Віктор ОстапукЗаступник голови Апеляційного суду Рівненської області Віктор Остапук

Ознайомитися з повним списком кандидатів.

Тепер, відповідно до процедури, комісія має направити рекомендації про призначення переможців конкурсу до Вищої ради правосуддя, яка розглядає матеріали щодо кожного кандидата і теж перевіряє їх на відповідність критеріям етики і доброчесності. Після цього Вища рада правосуддя робить подання Президенту, який підписує указ і надає повноваження суддям.

Нагадаємо: конкурс на 120 посад із 200 до нового Верховного Суду тривав з 7 листопада 2016 року.

Надрукувати
мітки:
коментарів