Поділитись:

У Луцьку хочуть штрафувати водіїв за вимкнені GPS-навігатори в маршрутках

П'ятниця, 28 липня 2017, 09:37
У Луцьку хочуть штрафувати водіїв за вимкнені GPS-навігатори в маршрутках

У Луцьку просять розглянути можливість введення штрафів за відключені пристрої моніторингу (GPS-навігатори) в маршрутках, через відсутність яких в системі "МАК" деяких маршрутів взагалі не видно.

Петицію з відповідним проханням зареєструвала 28 липня Анна Поліщук.

"Перевізники стверджують, що пристрої на певних маршрутах на поточному ремонті, але цей ремонт триває місяцями. Найчастіше при розмові з водієм виясняється, що "маячок" забули увімкнути; не вмикають спеціально, щоб конкуруючий маршрут не їхав швидше, бо тоді клієнтів менше; тому що обслуговування дороге і власник не хоче платити. Для чого тоді витрачались кошти на систему "МАК" і показувались громаді усі плюси системи?" – цікавиться жінка.

Із її слів, програма дуже зручна, якби працювали всі навігатори.

"Часто трапляється, що одне таксі "вилітає" з графіку і чекати доводиться по 30 хвилин, замість 10-15, що призводить до запізнення на роботу/ в школу/ садок – особливо це стосується тих районів міста, де їде всього одна маршрутка і можливості вибирати якою їхати немає. Проїзд становить вже не три гривні, а чотири, як хотіли перевізники. Виходить, що отримують прибутків більше, а система моніторингу перестала працювати якісно через халатність власників", – написала вона.

Відтак Анна Поліщук просить налагодити систему моніторингу у маршрутних таксі для зручності мешканців та гостей міста.

Щоб петицію розглянули органи влади, вона повинна набрати не менше ніж 300 голосів. До кінця збору підписів залишилось

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024