Волиняни активно передплачують газети та журнали

Четвер, 27 липня 2017, 16:50

Кількість передплачених періодичних друкованих видань на ІІ півріччя 2017 року становило 94,4 % в порівнянні з тиражами аналогічного періоду минулого року.

За підсумками передплатної кампанії ПАТ "Укрпошта", українці передплатили понад 9,6млн газет і журналів. Зокрема, видань загальнодержавної сфери розповсюдження – понад 5,5 млн примірників або 91,3 % в порівнянні з минулим роком. Передплатний тираж місцевих видань (обласних, міських, районних газет і журналів) становив більш ніж 4,1 млн примірників або майже 99 % в порівнянні з минулим роком, – повідомляє прес-служба підприємства.

Для збільшення обсягів передплати працівники відділень "Укрпошти" отримують додаткове матеріальне заохочення. За підсумками передплатної кампанії на рік та півріччя кожному працівнику нараховується 1 % від суми прийнятої передплати. Крім цього, щоквартально за оформлення передплати на видання не менше ніж на три місяці додатково нараховується за кожний примірник по 0,40 грн з 1 липня 2017 року та по 0,80 грн з 1 січня 2018 року.

За рейтинговою оцінкою ефективності проведення передплатної кампанії найкраще передплатну кампанію провели Чернігівська, Вінницька, Хмельницька, Волинська, Черкаська, Київська обласна, Полтавська, Житомирська, Рівненська та Кіровоградська філії ПАТ "Укрпошта".