Поділитись:

Депутат Луцькради Костянтин Петрочук прокоментував звинувачення у зраді

Неділя, 23 липня 2017, 08:32
Депутат Луцькради Костянтин Петрочук прокоментував звинувачення у зраді

Депутат Луцької міської ради Костянтин Петрочук розповів, що здивований тим, чому на збори на автозаводі, де збирали підписи проти його відкликання, не позвали його.

Костянтин Петрочук переконаний, що ініціатори збору підписів мали би покликати і його на автозавод, щоби він теж міг висловитись з приводу цього. Про це він сказав під час телеефіру "Луцький депутат" за 18 липня.

"Факти говорять про те, що так звані ініціатори цього відкликання зібралися на підприємстві, яке є режимним об'єктом, де є пропускний режим, і я роблю висновки, що будь-хто не міг потрапити на збори. До того ж жодним чином не повідомили мене, того, кого хочуть відкликати. Мабуть, я би теж мав дати якусь інформацію і мене дивує якими методами це робиться. По місту розмістили палатки, де пише, що підставою є ухвала суду. Покажіть ту ухвалу суду, де визнано винним мене", - сказав Костянтин Петрочук.

Костянтин Петрочук додав, що бентежить і те, що його 14-річний син задає питання чому його звинувачують у зраді. Тому депутат хоче щоби люди, які це роблять або підтвердили, або ж спростували інформацію про зраду яка, за словами Петрочука, не є правдивою.

Читайте також: ЛУЧАНИ ВИМАГАЮТЬ ЗАБРАТИ МАНДАТИ В 5-ОХ ДЕПУТАТІВ

Читайте також: У ЛУЦЬКУ ПОЧАЛИ ЗБИРАТИ ПІДПИСИ ЗА ВІДКЛИКАННЯ ДЕПУТАТІВ (ФОТО)

Читайте також: "ДЕПУТАТИ, НА ВИХІД": У ЛУЦЬКУ ЗІБРАЛИ НЕОБХІДНУ КІЛЬКІСТЬ ПІДПИСІВ

Читайте також: ЧОМУ ЛУЦЬКІ "ДЕПУТАТИ-ВІДКЛИКАНЦІ" ПОСКАРЖИЛИСЯ НА ЗАПОТОЦЬКОГО В ПОЛІЦІЮ (ДОКУМЕНТ)

Надрукувати
мітки:
коментарів