Поділитись:

Думки відомих українців про "Протилежний погляд LIVE" (фото)

П'ятниця, 21 липня 2017, 20:00

Ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" – один з небагатьох телепроектів на Волині, який виходить у прямому ефірі. Упродовж усього другого сезону (а це 45 випусків!) команда професіоналів докладала максимум зусиль, аби щоп′ятниці о 19:45 глядачі могли насолоджуватись запальними дискусіями, ексклюзивними інтерв′ю, а також мали можливість безпосередньо долучатись до обговорення найгостріших тем.

За два роки існування у медійному просторі "Протилежний погляд LIVE" зарекомендував себе як якісний, цікавий, не подібний на інші проект. Гарна картинка і змістовне наповнення – результат кропіткої роботи усього творчого колективу. Прямий ефір – це несподіванка не тільки для гостей студії, а й для самої команди: важко передбачити, куди заведе дискусія, наскільки адекватними будуть емоції та, зрештою, чим усе закінчиться.

Учасниками ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" були політики, громадські і релігійні діячі, імена яких знають не тільки на Волині, а й у всій Україні. Таким чином проект "переріс" рівень регіонального продукту і став відомим за межами області.

Про те, які враження залишились у гостей програми після ефіру та що вони побажали на майбутнє, команда ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" готова відверто та із задоволенням вам розповісти.

  • депутат обласної ради, голова фракції "Свобода" в обласній раді Анатолій Вітів:

"Я радий, що на Волині з'явилася така програма, як "Протилежний погляд LIVE". Це передача нового формату, яка дозволяє її гостям вільно дискутувати та висловлювати свою думку. Добре, що на "Протилежний погляд" запрошують політиків з різних політичних сил, громадських діячів, представників влади та опозиції. Журналісти піднімають гострі теми, які цікавлять громаду, не створюють штучних обмежень для дискусій. Приємно, що програма знайшла своє місце у волинському інформаційному просторі, перетворилася у своєрідний майданчик для висловлення позицій і думок та стала прикладом втілення свободи слова у телепросторі. Особисто мені було цікаво брати участь у "Протилежному погляді". Безперечно, що такий якісний продукт не міг би реалізуватися без професійної команди однодумців, журналістів та ведучих. Тож бажаю вам нових досягнень, творчих здобутків та визнання".

  • голова координаційної ради політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко:

"В нашій країні в багатьох сферах процвітає непрофесіоналізм. Дуже приємно, що команда "Протилежний Погляд Live" намагається робити якісний телевізійний продукт. Відчувається бажання зробити свою справу професійно та креативно. Це викликає повагу".

  • народний депутат України Ігор Гузь:

"Добре, що створили таке ток-шоу. Воно є одним із перших регіональних новаторських проектів у нас на Волині. Задум хороший. Автори креативно підійшли до використання різних спецефектів при оформленні дизайну студії. Ваша команда фахово готується до ефірів, вивчаючи перед тим детально актуальні питання сьогодення. Ток-шоу сконцентроване не лише на регіональній тематиці, а й на подіях України і світу. Приємно і дуже важливо, що ваш проект йде в ногу часом та оперативно висвітлює важливі теми, запрошуючи до обговорення не лише людей, які курують той чи інший напрямок, а й експертів та громадських діячів. Розумію, що досконалості немає меж, але хотілося б, аби програма "Протилежний погляд LIVE" постійно транслювалася все ж таки онлайн. Цікавим є також інтерактивний формат і спілкування з глядачами, адже є діалог".

  • голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик:

"Жвава дискусія, підсилена коментарями, короткими сюжетами, запитаннями від експертів, інтерактивом в онлайн-режимі – це завжди цікаво. Тим більше, якщо тема для розмови – гаряча й актуальна. Думаю, саме тому ток-шоу "Протилежний погляд" постійно збільшує глядацьку аудиторію. Дійсно, це ток-шоу повністю відповідає назві: у студії під пильним поглядом глядачів відбувається зіткнення поглядів, думок та позицій. А в дискусії, як відомо, народжується істина. Хороший телевізійний проект. Хороша команда, яка над ним працює. "Протилежний погляд" – це ще й чергове підтвердження, що волиняни можуть робити достойний і сучасний медійний продукт, а регіональні мовники та творчі студії можуть упевнено конкурувати зі столичними. Бажаю, аби й у 2017-му у студію суспільно-політичного ток-шоу приходили цікаві гості та відбувалися змістовні розмови".

  • народний депутат України Ірина Констанкевич:

"Телепроект "Протилежний Погляд LIVE" – то свіже дихання у медіапросторі Волині. Хоча вже сама назва передбачає конфлікт думок, тверджень, позицій, усе ж досвід показує, що істина народжується саме в суперечках, у з'ясуванні того, що ж саме є правдивим, головним. І це має право вирішувати сам глядач, який спостерігає за тим, що відбувається у студії з екрану. Мені доводилося кілька разів брати участь у передачі як експертові, а якраз у передноворічний час, в останньому випуску 2017, у ролі основного співрозмовника. Враження? Різні. З одного боку студія – то прекрасний майданчик для ознайомлення телеглядачів із тим, що я роблю і як я роблю як депутат для своїх виборців. З іншого боку – то мій погляд на процеси, що від мене не залежать, та все ж торкаються, як і кожного українця. Часто бояться у таких випадках провокативних запитань. Моя думка полягає в тому, що провокація буває лише на правдиву відповідь. В режимі прямого ефіру глядач легко відчує фальш. Я прагнула бути щирою. Сподіваюся, що це зрозуміли і шанувальники вашої передачі. Інтерактивне опитування при цьому – індикатор, живий контакт із людьми по той бік екрану (вірять – не вірять). Чи потрібні гострі запитання? Так. Маргінальний, "прилизаний" телепродукт уже давно "приївся" нашому розумному телеглядачеві і нікого не цікавить. Інші річ – тримати баланс, не скотитися в клоаку медіа-жовтизни. Вашому проекту це вдається. Тому можу побажати лише успіху, розвитку, цікавих тем, героїв і щирості в усьому".

  • митрополит Луцький і Волинський Михаїл:

"Протилежний погляд LIVE" – одне з кращих ток-шоу, в яких я брав участь у Луцьку. Сподобалася молода команда, професійний і сучасний підхід до створення передачі, що виходить динамічною і цікавою. Підготовка інтерв'ю з релігійним діячем є непростою для світського журналіста. Є небезпека поверховості, тривіальності. Зазвичай, бракує елементарної грамотності й розуміння процесів у цій сфері. Тому й приємно здивувало, що колектив ток-шоу постарався підготуватися, аби в розмові порушити ті проблеми, які нині цікавлять і журналістів, і, очевидно, глядачів. Бажаю редакції Божого благословіння і плідної праці для розвитку духовності та добробуту Волині".

  • єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл:

"Дуже добре, що в інформаційному просторі з'явилось ток-шоу "Протилежний погляд LIVE". Ваша передача дає можливість багатьом людям відверто доносити свою позицію з питань, які їх особливо хвилюють. В наш непростий час особливо необхідно працювати на благо правди. І вашій команді це вдається! Волинська єпархія Української Православної Церкви вітає починання всіх, хто трудиться над створенням ток-шоу "Протилежний погляд LIVE"! Нехай благословення Боже завжди перебуває з усіма Вами!"

  • екс-президент Грузії, лідер "Руху нових сил" Михайло Саакашвілі:

"Дуже мені сподобалось, тому що люди були відкриті, не зашорені. Запитання були інтелектуально цікаві. Взагалі мене здивував насправді Луцьк. Думаєш, що Луцьк – маленьке провінційне місто. Зовсім не так! Там відчуваєш себе, як в центрі Європи. Мені сподобались ваші люди і журналісти".

  • народний депутат України Надія Савченко:

"Дякую Вам за розумні і небанальні запитання, за висвітлення соціально-політичних тем. Окреме спасибі – за об'єктивне висвітлення і неперекручування виступів гостя, це в наш час дуже цінно".

  • засновник і голова політичної партії "Об'єднання "Самопоміч", міський голова Львова Андрій Садовий:

"Ціную якісну журналістику, яка змушує задуматись, яка дає різні позиції, а не лише одну. Журналісти голим нервом повинні відчувати правду і передавати її своїм слухачам, глядачам та читачам. Дякую тим журналістам, які працюють чесно, на користь громади, держави".

  • очільник Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок:

"Кльовий формат, мені було цікаво!"

Надрукувати
мітки:
коментарів