Поділитись:

Луцьким муніципалам погрожували звільненням за знесення кіоска (фото)

Понеділок, 17 липня 2017, 14:22

У Луцьку начальника відділу демонтажів та інспекторів муніципальної поліції погрожували звільнити за знесення кіоска на вулиці Карпенка-Карого.

Про це повідомляється на сторінці муніципальної поліції у мережі Facebook.

Відповідно до рішення виконавчого комітету та рішення Львівського апеляційного адміністративного суду у Луцьку демонтували кіоск на вулиці Карпенка-Карого.

"Сьогодні на департамент муніципальної поліції пробували чинити тиск та змусити не виконати рішення і переступити закон. Погрожували звільнити начальника відділу демонтажів та інспекторів за те, що ми діємо згідно закону", – зазначається у дописі.

Як повідомляють муніципали, підприємець стверджувала, що вона домовилась з впливовими людьми і "їй закон не писаний, а відсутній правовий документ – це все непотрібно".

"Шановні впливові особи (депутати, посадовці, бізнесмени), департамент завжди стоїть на боці закону. Вплинути і змусити наших інспекторів переступити закон Вам не вдасться.
Краще не рішайте справи, а узаконюйте такі об'єкти з метою надання правових підстав ФОПам та наповненням бюджету з таких кіосків", – заували в муніципальній поліції.

Надрукувати
мітки:
коментарів